Vi åbner hermed for tilmeldinger til frivilligeholdet på Dansktop Festivalen 2024 og Skarøfestivalen 2024. Tilmeldingen gælder enten Dansktop Festivalen eller SkarøFestivalen. Det er også muligt at deltage som frivillig til begge festivaler. Det er et hyggeligt hold med en god stemning og et godt sammenhold, men du skal også være indstillet på at tage fat og arbejde hårdt. Du skal være loyal og møde ind, når du er vagtsat.


DANSKTOP FESTIVALEN

For at være frivillig skal du:
– være fyldt 18 år
– tage 3 vagter á 4 timer i bar/indgang/kontrol/rengøring mm. i festivaldagene
– Ankomme senest fredag d. 17. maj klokken 14.30 og deltage i startmødet kl 14.30
– Deltage i fælles oprydning mandag fra 10.00-13.00

For 3 vagter á 4 timer giver vi:
– Festivalbillet til alle dage
– Gratis overnatning på festivalcamp
– Mad i form af smør selv sandwich eller lignende samt sodavand/kildevand i frivilligteltet på festivalpladsen

Vi har erfaret at det bliver meget sjovere hvis man vælger vagter i det samme bar/område alle festivalens 3 dage. Så opnår man kendskab til området og slipper for oplæring i nye ting dagligt. Vælg derfor gerne det samme område alle 3 dage.

Vi forsøger igen i år at samle lidt oplysninger på forhånd for at  kunne lægge vagtplanen bedst muligt. Ønskerne skal ses som vejledende – vi kan desværre ikke love, at alle for eksempel kan få lov at arbejde om morgenen eller arbejde i en bestemt bar.

Vi vender tilbage på mailen snarest. Så snart du har tilmeldt dig her,  beder vi dig følge med i frivillig-gruppen på Facebook.

Der er fælles oprydning mandag den 20. maj (2. pinsedag) klokken 10-13. Den er obligatorisk for alle.

Tilmeldingen er bindende og udebliver du fra din vagt, beder vi dig om at betale fuld pris for din festivalbillet. Bliver du forhindret i at komme, skal du hurtigst muligt skrive til os på frivillig@dansktopfestival.dk


SKARØ FESTIVAL

For at være frivillig skal du:
– være fyldt 18 år
– tage 4 vagter á 4 timer i bar/indgang/kontrol/rengøring mm. i festivaldagene (Der er også enkelte pladser på holdet før eller efter festivalen). Man kan maksimalt vælge 3 vagter i dagtimerne, dvs at man som minimum skal tage 1 morgen/aften vagt. Det er nødvendigt for at få det til at gå op, da de tidlige/sene vagter desværre ikke er så efterspurgte.
– Ankomme senest onsdag klokken 15.30 og deltage i startmødet kl 15.45
– Deltage i fælles oprydning søndag fra 10.00-13.00

For fire vagter á fire timer giver vi:
– Festivalbillet til alle dage
– Gratis overnatning på festivalcamp
– Hjælperfest med mad og fri bar søndag aften efter festivalen.
Mad i form af smør selv sandwich eller lignende samt sodavand/kildevand i frivilligteltet på festivalpladsen

Vi har erfaret at det bliver meget sjovere hvis man vælger vagter i det samme bar/område alle festivalens 4 dage. Så opnår man kendskab til området og slipper for oplæring i nye ting dagligt. Vælg derfor gerne det samme område alle 4 dage.


OPSTILLINGSVAGTER FØR FESTIVALEN
Vi har et mindre antal opstillingsvagter, der ligger før festivalen. Her skal du arbejde lidt mere, men får til gengæld forplejning og helt fri under hele festivalen. I øvrigt gælder samme krav og goder som for festivalholdet. Du skal arbejde:
– lørdag  den 27/7: 10.00-18.00
– søndag den 28/7:  10.00-18.00
– mandag den 29/7: 10.00-18.00
- tirsdag den 30/7: 10.00-18.00

I opstillingsdagene giver vi morgenmad, frokost, aftensmad, drikke og sørger for hyggeligt fællesskab og et par øl om aftenen. Morgenmad 9.00, frokost 13.00, kaffe-kage ca. 15.30, aftensmad 19.30.

OBS: Du SKAL møde op lørdag den 30/7 klokken 10.00 for at kunne være på opstillingsholdet.

NEDTAGNINGSVAGTER EFTER FESTIVALEN
Vi giver også en billet i bytte for nedtagningsvagter. De ligger mandag den 5. og tirsdag den 6. august fra 9.00-17.00 og handler om at nedtage telte, hegn, køre sager til færgen og sørge for, at alt affald og andet er ryddet fra stedet. Vi giver al forplejning i dagene.

Vi forsøger igen i år at samle lidt oplysninger på forhånd for at  kunne lægge vagtplanen bedst muligt. Ønskerne skal ses som vejledende – vi kan desværre ikke love, at alle for eksempel kan få lov at arbejde om morgenen. Der er også begrænset plads på opstillingsholdet.

Vi vender tilbage på mailen snarest. Så snart du har tilmeldt dig her,  beder vi dig følge med i frivillig-gruppen på Facebook.

Der er fælles oprydning søndag den 4. august klokken 10-13. Den er obligatorisk for alle. Bliver du og giver en hånd om eftermiddagen også, kvitterer vi med tovlig efterfest om aftenen – selvfølgelig med fri bar og mad.

Fælles oprydning søndag 10-13 er et krav for at kunne være frivillig.

Tilmeldingen er bindende og udebliver du fra din vagt, beder vi dig om at betale fuld pris for din festivalbillet. Bliver du forhindret i at komme, skal du hurtigst muligt skrive til os på frivillig@skaroefestivalen.dk


Bedste hilsner

Lasse, Rune & Peter

Skarøfestivalen

Indtast venligst dine oplysninger

Indtast en unikt kodeord til din konto, mindst 6 tegn langt.
[Valgfrit] Indsend dit profilfoto